Ugrás a fő tartalomra

6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.


+36 (62) 202-475

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 20.
HSZC
  • Cégek piaca
  • rendezvény
  • pályaorientáció
  • általános iskolásoknak
  • HSZC Eötvös József Technikum
  • HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola

Cégek Piaca Hódmezővásárhelyen!

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum ismételten megszervezi a Cégek Piaca pályaorientációs rendezvénysorozatát, ahol a rendezvény látogatói nemcsak az iskolák képzési kínálatát ismerhetik meg, hanem személyesen találkozhattak a duális partnerekkel is.

Cégek Piaca Hódmezővásárhelyen!

A rendezvény széles körű célközönséget céloz meg, hiszen nemcsak általános iskolások felső tagozatos diákjait, hanem a rendező iskolák tanulóit és a képzéseik iránt érdeklődő felnőtteket is megszólítja. Ezáltal lehetőséget teremt a pályaorientációban való részvételre és a szakmai érdeklődés kibontakoztatására már korai életkorban, de még a felnőttek számára is lehetőséget nyújt az átképzésre vagy új karrierlehetőségek felfedezésére.

A rendezvénysorozat első állomásán 2024. március 20-án Hódmezővásárhelyen a Balogh Imsi Sportcsarnokban az HSZC Eötvös József Technikum, a HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola a Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola Intézményegységével, valamint az iskolák duális partnereik mutatkoztak be. Az érdeklődőket különböző színvonalas és interaktív programok várták, melyek között szerepelt például a 3D nyomtatás bemutatása, a hegesztő szimulátor kipróbálása, de még a sebkészítést, hajfonást és sminkelést is ki lehetett próbálni. Ezek a tevékenységek nemcsak szórakoztatóak voltak, de segítettek a résztvevőknek jobban megérteni a különböző szakmák gyakorlati oldalát is.

A rendezvény itt még nem ért véget, hiszen csütörtökön Csongrádon, a HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium várja az érdeklődőket, március 26-án pedig Szentesen folytatódik a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum, a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum és a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum közös szervezésében a helyi Művelődési és Ifjúsági Házban, majd április 19-én Makón kerül megrendezésre a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium tornatermében.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, gyere el Te is!

GALÉRIA

Cégek Piaca-Hódmezővásárhely (Galéria)

Cégek Piaca Hódmezővásárhely
Cégek Piaca Hódmezővásárhely
Cégek Piaca Hódmezővásárhely

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Géczi Zsófia

LÁNYOK NAPJA - Kiemelkedő fiatal tehetségek – 2. rész

A Lányok Napja alkalmából indított sorozatunk második szereplője: Géczi Zsófia

2024. ápr. 26.
HSZC
Ugrai Panna

LÁNYOK NAPJA - Kiemelkedő fiatal tehetségek – 1. rész

Április 25-én a Lányok Napján számos pályaorientációs rendezvény zajlik országszerte, amelyeknek célja, hogy fiatal lányokat ösztönözzenek a tudományos és műszaki területek iránti érdeklődésre. Ezen a napon az ország különböző egyetemei és programozást oktató intézményei nyitják meg kapuikat, hogy bemutassák a fiataloknak a technológia és műszaki szakmák világát.

2024. ápr. 25.
HSZC
Nyári tábor 2024

Újra nyári tábor a HSZC iskoláiban!

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum ismét megszervezi pályaorientációs táborait, melyek kiváló lehetőséget kínálnak minden pályaválasztás előtt álló általános iskolás számára.

2024. ápr. 23.
HSZC


KIMIKK
CsmkikEmberi Erőforrás TámogatáskezelőEmberi Erőforrások MinisztériumaHatártalanulHódmezővásárhely mobilalkalmazásNemzeti Tehetségkutató Program
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

      6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 7-9.

    • Telefon: +36 (62) 202-475

      E-mail: hszc.titkarsag@hiszk.hu

      OM azonosító: 203039

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/007549; E/2020/000182


    2024Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum